同楼上遭遇差无几 但系好彩系平日午饭时间 都有做我生意😅去到无咩人排紧 我企喺柜台等咗2-3分钟 望住佢好劳嘈咁走嚟走去又揾嘢又执嘢 终于等到佢嚟理我 黑口黑面咁问我「有飞未」搞到我淆淆地底话未 再递个自备胶盒上台嗌走饭 佢面口秒速变得更黑 好似唔想做我生意咁 走去问后面有飞未 我就尴尬地喽啰般企喺度自我反省咗两三秒🥲最后点𩠌 都好多嘢拣 三𩠌点咗芽菜 腐皮卷 酸斋 样样都大大旧 大大羹(系好食无味精嘅)可能因为走饭 佢临尾仲话俾啲冬瓜我 (又几好)我个盒有啲细 佢都帮我塞到满一满 条气即刻顺返少少😌整体系真系好足料 好味嘅 $40好抵 我谂佢应该都真系好唔满意公司 先会咁嘅态度得嚟又咁重手😹 但系点都好 好声气少少 大家返工放饭都会开心啲啰😗
同楼上遭遇差无几 但系好彩系平日午饭时间 都有做我生意😅

2022-06-30
10 分钟 (外卖自取)