新同事Welcome Lunch🎊我地拣咗系公司附近呢间粤菜饮茶🍵平时都有帮衬开,因为贪佢抵食得嚟啲嘢又好食!lunch hour就全场爆满,要订位,餐厅装潢好靓,最紧要系干净!叫咗几款招牌点心:先上嘅凉拌黑木耳,细细粒嘅黑木耳相当爽口,每件大小适中,易入口,好啱做前菜嚟开胃🫡呢度虾饺好大粒,虾肉厚实弹牙,胜在皮薄,必食招牌点心❕青瓜蒜蓉醋调配适宜,唔会太酸亦太重蒜味。青瓜切得细粒状,一啖一粒啱啱好,而且好fresh。食咁fresh 嘅野就系为左邪恶铺路....椒盐鲜鱿不得了,鱿鱼须好新鲜,一咬就分开唔会好似香口胶咁。而且个外皮完全唔会好油,个炸浆好适中唔会太厚,唔会太淋,炸得又够脆,椒盐份量都好够🫶🏻豉汁蒸凤爪比起其他地方嘅份量比较多,令我哋好impressed,蒸煮得变得好软糯,易脱骨。豉汁都好正咁渗透肉质入面,带有微微嘅甜味同咸香。

呢度虾饺好大粒,虾肉厚实弹牙,胜在皮薄,必食招牌点心❕