平日午餐,带同事尊程拜访Anchor's,自己好似已是第三次帮衬,而同事听闻Anchor's窗外景色一流,所以约好就去食啦。中午食客不多,招呼好亲切。半自助餐,食物款式尚可,不过质素很不错,菠萝好甜,红苹果、青苹果沙律个酱汁好味,cold cut亦算合格。同事间挂住倾计,呢部分全部无影相。窗外的景色就不可不影啦。晴,天清气朗,特别赏心悦目。主菜有5款,算是齐全,包罗万有。我们选了三款,牛、猪、鱼。Rib eye要五成熟,上菜时,睇落好生,有点担心,但食落不单止边唔鞋唔老,仲有好正的焦香味,肉里面红色部分又唔太生唔un,估佢唔到呀,高!慢煮猪,有点野味,唔鞋,好食。鱼就一般,唔觉有鱼味,但质地几好,唔鞋又唔会滑到无质感。自助餐已有生果、甜品任食,埋单时,原来每人仲有盒小movenpick,大满足! 信用卡有85折,上网即时俾意见再减5%。推介!

窗外的景色就不可不影啦。晴,天清气朗,特别赏心悦目。

主菜有5款,算是齐全,包罗万有。我们选了三款,牛、猪、鱼。

慢煮猪,有点野味,唔鞋,好食。

鱼就一般,唔觉有鱼味,但质地几好,唔鞋又唔会滑到无质感。

2018-06-19
用餐优惠