2016-07-05
我个人比较热气,好中意食烧肉不过除了烧肉外我都好中意食串烧今次同朋友黎到同人烧,一尝任食串烧~同埋烧海鲜同人烧位子还算宽敞,而且抽油烟机也直接在烤炉头顶~快速吸油烟 酱料有多款选择,个人比较喜欢蜜椒汁烧之前用牛油涂一层~可防止痴底架海鲜是另外加98蚊任烧既可以同大家讲,一定要加呢98蚊..因为D海鲜真系好正,尤其扇贝..真系啖啖肉呀蚝~有时食得生蚝多~黎呢到烧下蚝都好正唔好睇佢细细只,烧左之后蚝味好出圣子~又系好大只,,不过有少少沙呢个无得顶呀~2款口味ge扇贝,有蒜蓉同奶油口味啖啖肉~系本年度食过最厚肉既扇贝严选大虾圣子烧到佢收到就食得喇,虽然有少少沙,但系都爽甜既大虾好大只!茄子,上面已经有好多蒜~自己加多d孜然粉~茄子肉会吸收晒d味超级好味推介~薯片!!!!真系可以烧到脆卜卜架,不过就要耐心d睇住烧喇,如果唔系就㶶晒架喇,哈哈烧菇既时候可多多搽鸡汁~咁样就可以保持juicy喇脆脆人一定要系蒜蓉包~好好味,边脆内软仲有其他串串,龙虾丸~翠肉瓜~烟肉荔枝卷,大葱鸡肉,鸡皮,牛舌等~基本上样样都好食,系除了牛柳粒咸左些少好开心呢到有得烧秋葵,,秋葵烧左之后,果种潺感少左~怕就既朋友可以
不过除了烧肉外我都好中意食串烧
今次同朋友黎到同人烧,一尝任食串烧~同埋烧海鲜
同人烧位子还算宽敞,而且抽油烟机也直接在烤炉头顶~快速吸油烟 酱料有多款选择,个人比较喜欢蜜椒汁 烧之前用牛油涂一层~可防止痴底架
海鲜是另外加98蚊任烧既
可以同大家讲,一定要加呢98蚊..因为D海鲜真系好正,
尤其扇贝..真系啖啖肉呀 蚝~有时食得生蚝多~黎呢到烧下蚝都好正
唔好睇佢细细只,烧左之后蚝味好出 圣子~又系好大只,,不过有少少沙 呢个无得顶呀~2款口味ge扇贝,有蒜蓉同奶油口味
啖啖肉~系本年度食过最厚肉既扇贝 严选大虾 圣子烧到佢收到就食得喇,虽然有少少沙,但系都爽甜既 大虾好大只! 茄子,上面已经有好多蒜~自己加多d孜然粉~茄子肉会吸收晒d味
超级好味 推介~薯片!!!!真系可以烧到脆卜卜架,不过就要耐心d睇住烧喇,
如果唔系就㶶晒架喇,哈哈 烧菇既时候可多多搽鸡汁~咁样就可以保持juicy喇 脆脆人一定要系蒜蓉包~好好味,边脆内软 仲有其他串串,龙虾丸~翠肉瓜~烟肉荔枝卷,大葱鸡肉,鸡皮,牛舌等~
基本上样样都好食,系除了牛柳粒咸左些少 好开心呢到有得烧秋葵,,秋葵烧左之后,
果种潺感少左~怕就既朋友可以一试 鳗鱼~连钖纸盘一齐加热,好快就有得食喇
如果怕鳗鱼太浓味可以夹埋D蔬菜一齐食 韭菜,彩椒,小蕃薯,菇~食完肉肉食番D蔬菜
就咁烧D蔬菜反易更加带出左D甜味 最后实在太搅笑了,我地叫左棉花糖夹饼,一不留神~
㶶晒,哈哈/建议大家系咁E烘一烘就好喇,仲有香蕉,暖左既香蕉酸D
可以中和朱古力酱既甜味~ 最后食 甜品~感觉都系大福D朋友
3百令蚊食到咁丰富既海鲜同串烧真系好值得再回访呀!!