2024-07-06 583 浏览
讲就话系公司嘅新朋友,其实我哋工作上已经合作咗四年几啦,之前都有见过面嘅(一两面咁啰)再加埋疫情更加冇见过真面目。终于佢相约一齐食个饭。约咗今日!其实我F F佢会以前辈嘅身份请我食个饭㗎🙂‍↕️谂多咗!呢个年代其实都冇分咩前唔前辈地点佢拣咗亦都book好咗都系正常食个set lunch啰。佢拣咗个手撕猪肉汉堡 我就嚟个牛肉汉堡。其实应该食过Steak😙唔使咁多淀粉自己食自己𠮶份,唔似得平时同大家share 两份其实上枱都正正常常 我𠮶个Burger有脆脆嘅烟肉,仲有两块牛肉汉堡扒 当然有我最钟意嘅薯条啦。其实勉强都应该食得晒嘅,不过留返少少🤏朋友都一样😏可能第一次咁样出嚟食饭倾偈,所以真系鸡啄唔断倾咗成粒钟 佢都话同事唔系个个都可以做到朋友,但系同我就可以㖞☺️喂

自己食自己𠮶份,唔似得平时同大家share

可能第一次咁样出嚟食饭倾偈,所以真系鸡啄唔断倾咗成粒钟

佢都话同事唔系个个都可以做到朋友,但系同我就可以㖞☺️喂