估唔到呢间饺子店咁得意用猫猫碗🐱分别叫咗两碗汤饺乌冬,个汤就系鲣鱼昆布汤,系好平常不过嘅味道,冇觉得有自家制嘅感觉。韭黄墨醉鸡饺share食嘅关系试唔到咩味,好似同普通饺冇分别😅冇醉味又冇九黄味,就系鸡肉饺咁丝网春卷同醉炸鸡翼都叫左嚟试,呢个醉鸡真系啲酒味轻到当普通生炸鸡翼就好,但都系完全冇特别,可以不试。春卷就正正常常最后叫咗饺子大阪烧,啲酱嘅味道真系好大阪烧,只系唧酱后要快啲食,好快就淋,另一碟煎饺就系冰花咁煎嘅,🥟试咗黑白松露猪肉饺,松露味都食到嘅,不过饺子系太子区一带试太多,对比下真系冇咩惊喜。因为有人唔够饱再叫多咗份三一炸鸡,估唔到最后呢样系全餐最好食嘅,炸鸡腌得几好仲要够juicy!同区太多选择应该唔会想再试😌
估唔到呢间饺子店咁得意用猫猫碗🐱

三一炸鸡