2024-05-06
Cafe east! 我想试好耐㗎啦。呢间酒店宣传自己走市场风格,洋溢悠然舒闲的「邻家」居家氛围,的确环境舒适,食物丰富,果然冇令我失望。首先讲吓主菜啊,冇影太多相,但系味道都唔错。我觉得佢啲鱼生都好新鲜,𠮶块脆鱼柳令我难忘㖭啊,无论系牛柳定系鸡腿都好好食。之后想讲呢个食完又食嘅甜品。呢个甜品,我第一次喺酒店buffet见到,系一个即席有厨师烹调嘅芒果班戟,有脆皮朱古力外层,热辣辣非常美味,仲有鲜窝夫任我哋攞。我同其他朋友都食得好开心,仲攞咗几次添,新鲜热辣辣嘅窝夫,喺假期增添韵味,令我哋大家都好惊喜!甜品方面,简直冇得弹。我好钟意佢哋蛋糕种类繁多,每款都非常精致。图片中𠮶个蜜蜂蛋糕,睇得小朋友好开心。而朱古力外皮吉士忌廉挞、焦糖炖蛋、朱古力慕丝、蓝莓蛋糕都整得好有心思,仲有无限攞嘅movenpick雪糕呀。整体非常满意,好想快啲再去食!
整体非常满意,好想快啲再去食!