2008-12-17
已经第2次上r66食lunch, 因为真系几抵, 如果叫set lunch, 加埋1都系八十几蚊一位. 重包dessert buffet 同咁靓既环境, 真系抵呀~不过今次冇book位, 佢话冇晒set lunch, 咁就被迫食lunch buffet, 之前都知lunch buffet冇野好食. 虽然唔贵, 都系108一个人, 但冇野食既话咁不如食set啦,,但好可惜冇晒..今次重特登带mama 来食.不过有惊喜㖞。d野食真系唔系咁差, 只要你抱住唔108既价去食呢个buffet 真系几ok. d 龙虾仔好多'高' mama食到lam lam利呀~ 重有好多热食, 不过我唔系好好, so 呢d我就冇食过喇~~不过咁岩有d大陆人上左来食..佢地好似十世未食过野咁. 我地不断同佢地「抢」, 就连不时一定唔会清既「面包布丁」都比人抢晒..好唔开心呀..因为我最中意食呢度既面包布丁架~~可恶呀!!今次同上次一样有 胡先生坐系我地旁边张table。hahahahha..又会咁岩既~ 我地冇夹架~睇住个咁正既view, 真系令人心广神宜呀!~
不过有惊喜㖞。
睇住个咁正既view, 真系令人心广神宜呀!~