2015-01-14
上一次黎都好几个月。难得有fd生日,搅反个生日party,我地一班人十二个,怕人太多所以一早定左位仲要近窗边位tip讲到尾就系呢度方便睇住架车,我地今次叫晒menu大部份野食咁济,大部份都几好,最今我印象深刻既系烧乌头鱼,条鱼超大条,面头有d好似塩咁既物体烧出黎好似个蛋糕咁,劲靓,有睇头,肉滑,有谂过咁样烧都可以烧到紧紧熟,食落口有d香草味,正爆,之后我点左我荔枝串,又甜又香,牛舌就同上次一样,超弹牙。烟韧,今次我叫埋和牛粒串tim,反正party豪小小都ok,牛有牛味,刚好半生熟,肉汁多,yummy yunmy, 烧甜粟米,好香牛油未,又甜,不过今次食左个海胆刺身,个份粮就好似小左d,希望黎紧可以大份d,不过话时话,呢个塲真系不得了,越黎越有气氛,黎劈下酒真系一楼,劲多酒种拣,最后我当然叫埋我既美味甜点,棉花糖夹饼,唔之点讲,总之好好味,值得一试,今次呢个party玩得好开心,佢地有好多助酒玩意,我地差不多玩尽晒咁多款,不得了,小弟推介搅party可以预先订定枱,值得一试
上一次黎都好几个月。