2015-02-01 469 浏览
今日行完新都会广场,食完Lunch 总喺觉得有点口痕!行行吓先到糖水舖先知争咗啲咩!原来我同女朋友第二个胃仲未饱呀!嗱嗱拎飞等位!其实都要等好耐,但无计,鬼叫真系口痕痕!等咗45分钟先入到!台同台之间好少空间,有时想倾计大声小小都唔得,摆明想你快啲食完快啲走!两个人叫咗个香蕉窝夫加朱古力雪糕!香蕉同朱古力简直系甜品界嘅黄金栢档!呢度嘅窝夫喺会切到细细旧,得五旧!外面脆,但里面唔够热!唔系呀?等咗咁耐!系俾𠮶咁嘅窝夫我?真系有小小失望!因为个窝夫唔好食,所以我无点埋朱古力雪糕食!唯有将雪糕,香蕉同蜜糖加埋!噤又算ok 返小小。。食完之后侍应即时收碟抹台。。明嘅。。唯有起身走人啦!下次唔会再去...
香蕉朱古力窝夫
2015-01-11