由好宁静嘅街道行人埋呢间小热闹舒适嘅居酒屋~全程都见到职员同食客有讲有笑,好有温度🫶🏻 食完就明点解会有熟客翻嚟,啲嘢食的确几高质🔥👨🏻‍🍳🤳🏻小黄瓜红萝卜沙葛渍物 每样都有几条,配埋佢地自家制嘅酱汁系几开胃嘅小食👨🏻‍🍳🤳🏻香葱牛牛质多汁肉嫩,有丰富调味, 仲有啲香葱嘅香气,又系好开胃✨👨🏻‍🍳🤳🏻鸡翼串 香口大大只,浓郁嘅调味配酒一流🍻👨🏻‍🍳🤳🏻介末鸡肉串❤️‍🔥大大条介末系鸡肉中间,食落个辛辣度真系啱啱好唔会太攻😍,鸡肉嫰滑😚👨🏻‍🍳🤳🏻紫苏叶鸡皮虾 呢个几特别,系用鸡皮包住虾串去烧,鸡皮非常香脆同时虾唔会过熟,两样放埋一齐都几好味而且满足到想一啖食到唔同口感嘅口福之欲✨👨🏻‍🍳🤳🏻八爪鱼烧饼 ❤️‍🔥个烧饼系大阪烧口感!! 大大粒嘅八爪鱼味道一流,食完饮啖酒仲爽😍😍👨🏻‍🍳🤳🏻烧牛油果❤️‍🔥我同妈咪都钟意食牛油果, 呢个面头仲烧咗厚厚一层嘅芝士,软滑嘅牛油果肉加上烧芝士嘅咸香🤤 好想食多2个😋😋👨🏻‍🍳🤳🏻明太子日式烧饭团 &三文鱼饭团 硬身脆口嘅烧饭团, 中间分别放咗浓郁嘅明太子同埋烧三文鱼,口感几似食紧小食而唔系一个饭😆呢到装修同灯光都几有格调,岩几个朋友放工嚟食饭消遣下🫶

👨🏻‍🍳🤳🏻小黄瓜红萝卜沙葛渍物
每样都有几条,配埋佢地自家制嘅酱汁系几开胃嘅小食

👨🏻‍🍳🤳🏻香葱牛
牛质多汁肉嫩,有丰富调味, 仲有啲香葱嘅香气,又系好开胃✨

👨🏻‍🍳🤳🏻鸡翼串
香口大大只,浓郁嘅调味配酒一流🍻

👨🏻‍🍳🤳🏻介末鸡肉串❤️‍🔥

👨🏻‍🍳🤳🏻紫苏叶鸡皮虾

👨🏻‍🍳🤳🏻八爪鱼烧饼 ❤️‍🔥

👨🏻‍🍳🤳🏻烧牛油果❤️‍🔥

👨🏻‍🍳🤳🏻明太子日式烧饭团 &三文鱼饭团

呢到装修同灯光都几有格调,岩几个朋友放工嚟食饭消遣下🫶🏻✨