2008-11-19 12 浏览
星期日同屋企人饮完茶经过呢度﹐好似记得在OPEN RICE 上看见过事评不错﹐就决定买几旧返去试试。Classic Cheesecake: 芝士味道非常浓郁﹐一D都无偷工减料﹐而且份量岩岩好﹐吾会好"流"!Chestnut Cheesecake: 妈咪最钟意事栗子﹐赞不绝口。Chocolate Cheesecake: 我的至爱! 朱古力味同芝士味平均﹐诚意推荐!!Oreo Cheesecake: 见有旧Orea系上面﹐所以贪得意买黎试下。Orea做既野嫌甜左D﹐不过都可以接受。So far 食过好多酒店同饼店既 Cheesecake, 呢间的水准很不错﹐和外国的Cheesecake味道有得比呀! 虽然要$32 一件﹐但都值得! 下次会再试埋其他味道 (仲有好多。。。)!!