2018-10-29
由于好耐无见姊妹,所以就拣左去间好啲既餐厅去食饭!环境十分之舒适!职员们既服务态度都十分好!食物非常之好食又唔洗同其他人迫!真系一个非常适合一啲lunch time 有比较长时间既人黎食!叫左一个咖哩猪扒饭set,好味到不得了!!佢头盆有salad 同埋刺身,向来唔会食呢两种鱼既刺身因为之前食过啲唔好既令我有阴影,但姊妹话好食好正所以我就勇于尝试一下结果,真!系!好!好!味!啊!头盆我已经食到好开心同好满意食完salad 同刺身仲有炖蛋,滑到不得了无得输!食到好开心时我最期待既头盆就黎了..我share左一旧俾姊妹食,佢点左啲咖哩汁,然后话好好食!我都即刻食,真系相当唔错!如果啲咖哩汁可以再热少少就好了之后...我姊妹仲系咁点我啲咖哩汁捞佢个饭黎食-.-搞到我差啲唔够汁食饭,因为佢话个汁实在太好味我影哂相俾老公睇佢都好羡慕我有得食好野,所以下次有时间既我都会带老公一齐去食返个咁正既lunch先整体黎讲我地两个都超级满意今日既lunch!员工服务好,好亲切,室内设计舒适,食物非常好,上菜速度适中,价钱都合理唯一不足之处既就系我地坐bar枱隔离𠮶两位客人讲野非常大声,都几影响我地,系未完全
环境十分之舒适!职员们既服务态度都十分好!
叫左一个咖哩猪扒饭set,好味到不得了!!
结果,真!系!好!好!味!啊!
唯一不足之处既就系我地坐bar枱隔离𠮶两位客人讲野非常大声,都几影响我地,系未完全感受到呢间餐厅有几咁舒服就要转场揾其他地方..
如果职员们可以帮帮忙叫客人声浪细声啲既,就更加好
Lunch set salad
炖蛋