2019-08-13
今日好朋友生日,咁梗系就一就佢系附近揾食啦! 朋友喜爱食西餐,所以今次我拣咗间几有特色嘅西餐厅。餐厅内里颇大, 环境开扬仲有可以望到街景添。内里罕有地有桌球打,射标机和少许康乐游戏玩, 大人细路都啱玩!肉丸肉酱意粉肉酱够多,肉丸好大粒,唔会太硬太韧, 非常入味。如果有小朋友,简直系小朋友之选, 唔使惊佢哋唔啱食。凯撒沙律蔬菜够晒新鲜,分量多, 蕃茄仔够晒爽甜, 当中仲有一只半生熟鸡蛋, 捞埋一齐味道冇咁单调。黑松露pizza呢个pizza简直系我嘅挚爱, 黑松露味道好重, pizza够大, 馅料够多, 芝士又香又浓, 面包够脆, 令人垂涎三尺,值得推介。黑松露芝士薯条黑松露fans嘅我, 当然唔会放过食黑松露芝士薯条啦! 薯条炸到金黄色, 外脆内热,芝士粉够多, 再配上黑松露酱,味道非常夹。餐牌选择非常多,晚上仲有套餐可以选择, 如果唔想谂又想简单啲,拣个dinner set都系一个唔错嘅选择。
餐厅内里颇大, 环境开扬仲有可以望到街景添。
肉丸肉酱意粉
凯撒沙律