2016-10-16
今日去探大角咀妹妹同狗仔,本来想食汉堡包,佢就话食过唔去了,于是带左我去indian food餐厅食下咁话㖞,呢间都唔带揾,但平时行过又唔觉眼,好彩有佢带路炸。先黎free前菜,脆薄饼加三只传统酱料,喜欢薄荷的清新,辣茄酱的微辛,薄饼本身有咸味,调味加少少就够。马拉沙嗲68个酸煮到几惹味,串烧一客有六串,围起都抵食。鸡肉好香口,沙嗲又好正,肉质够嫩滑,有惊喜又好有份量。炸乳酪蔬菜涵饼48热辣辣上桌,炸得好脆但又唔油,一共有八块,系第度未试过,今天首尝,乳酪足但不浓,满布indian阵阵香料味,几特别,涵料几正。牛油鸡78去indian餐厅,我必叫呢样,贪佢可以用烤饼沾食好过瘾,呢度个份量叫正常,价钱同港岛𠮶边无分别,咖哩味够,鸡又入味,香料恰好,好惊食到太多咖哩粉既细末的呛喉感,呢个好滑,完全唔会。个汁好足,多沾两份的烤饼喇。芝士烤饼28唔够热辣,芝士味香香地但味道偏淡,可能系因为烤饼本来就要淡,用黎点汁食嘛。饼普通松软,可以更好。食后感:整体感觉几正宗,坐得亦舒服。成晚咖哩鸡最掂,推。
个酸煮到几惹味,串烧一客有六串,围起都抵食。鸡肉好香口,沙嗲又好正,肉质够嫩滑,有惊喜又好有份量。 炸乳酪蔬菜涵饼48
热辣辣上桌,炸得好脆但又唔油,一共有八块,系第度未试过,今天首尝,乳酪足但不浓,满布indian阵阵香料味,几特别,涵料几正。 牛油鸡78
去indian餐厅,我必叫呢样,贪佢可以用烤饼沾食好过瘾,呢度个份量叫正常,价钱同港岛𠮶边无分别,咖哩味够,鸡又入味,香料恰好,好惊食到太多咖哩粉既细末的呛喉感,呢个好滑,完全唔会。个汁好足,多沾两份的烤饼喇。 芝士烤饼28
唔够热辣,芝士味香香地但味道偏淡,可能系因为烤饼本来就要淡,用黎点汁食嘛。饼普通松软,可以更好。 食后感:整体感觉几正宗,坐得亦舒服。成晚咖哩鸡最掂,推。