2023-08-16
妈咪平时都钟意拣中餐,今次特意带佢嚟食法国菜,好在最后佢都好满意,仲觉得好好食,我就最开心😌😌水牛芝士搭上腌洋葱,用来配上鱿鱼两食,萤光鱿鱼够新鲜,同样另一只鱿鱼新鲜爽口仲火灸过,前菜已经令人满意😝鲜嫩鲭鱼经独特烹调,辣根酱汁仲带出鱼香,仲散发出刁草油味道,伴碟有青苹果片包控嘅我见到呢款真系心心眼,松软面包面头系鲜甜弹牙鲍鱼,混合舞茸菇配搭得宜,而且有食用花摆盘精美✨主菜海鲂鱼系法国野生,鱼肉结实但入口嫩滑,野生鱼真系特别甜味,夹埋酒香出众的黄酒酱,围住一条条系白芦笋,够爽甜✌🏻招牌西班牙红虾意大利饭,妈咪边食边大赞,意大利饭被芝士龙虾酱汁浸满,加埋红虾膏一齐食真系不得了,咸香带浓鲜,红虾鲜味出众够弹牙🥰🥰