2015-10-12 1504 浏览
早几日约左朋友嚟元朗既k-pot 因为朋友话好想试下所以就陪佢一齐嚟~我地拣左蓄茄汤底 个汤底真系几浓!好有蕃茄味~不过如果本身系好钟意食蕃茄既人我会建议再去拎啲蕃茄放埋落去一齐滚我地叫左$248既组合 有牛、猪、鸡同鱼 食得出绝对唔系平价既肉 赞!另外呢间分店都算几多食物可以拣 有一个紫薯年糕几好味~不过后来想再食既时候已经太饱食唔落lu~仲有其他韩国即食面、蔬菜可以拎 质素都唔错 至于饮品方面 有四五种汽水 又有三种果汁 有好多选择~食到咁上下就去拎左啲乳酪雪糕 有几种配料同酱料可以自己落 好贴心!以后一定会再嚟食过 尤其系钟意KPOP既人就更加要嚟 因为呢度会不停KPOP既MV XDD
2015-09-29