2019-02-03
之前见到呢间酒吧好似几靓所以就约埋三五知己放工小聚,见佢装修都好有格调,似间几特色既酒吧,一于就去试啦。鲜奶半打法国生蚝,都系$9只咋食落都几鲜甜爽口好抵食呀!狂野摩天轮🎡唔系讲笑想呃like去ig打卡一定要嗌呀!我见到隔离枱枱都有嗌,总共有五款炸物:有炸蚝,炸虾🍤,春卷,紫薯饼同埋鱿鱼🦑每样都有三至四件㗎,炸粉唔太厚,不错不错黑松露野菌薄饼好足料味道丰富,可惜黑松路味道唔太够。法式龙虾汁海鲜扁意粉好juicy 好足料呀!安格斯牛仔骨好重牛味,可惜食落略嫌太多筋而且我哋挂住影相影到冻哂,有小小扣分。佢地既野饮全部都充满fusion的味道,影相呃like都一流。China’s Day(配白酒)用木盆装住好似返到古时嘅客栈咁,有酒壶仲有酒碗再加一碗水果,可以用嚟送酒,味道好清新易入口。Perfume of 🌹 好似一支香水樽够,味道都几fresh有好重嘅玫瑰味,用嚟影相一流What the 🦆 用鸭仔浸住浴缸冲凉黎做主题,真系几特别本身都惊中伏但系点知好正Honey bee ($118)呢个饮落有啲药水味伏伏地。Einstein其实都唔系太啱我口味。sunset啲水果干几好食但系饮落都系有
鲜奶半打法国生蚝,都系$9只咋
食落都几鲜甜爽口好抵食呀!
狂野摩天轮🎡
唔系讲笑想呃like去ig打卡一定要嗌呀!
我见到隔离枱枱都有嗌,总共有五款炸物:
有炸蚝,炸虾🍤,春卷,紫薯饼同埋鱿鱼🦑
每样都有三至四件㗎,炸粉唔太厚,不错不错
黑松露野菌薄饼
好足料味道丰富,可惜黑松路味道唔太够。
法式龙虾汁海鲜扁意粉
好juicy 好足料呀!
安格斯牛仔骨
China’s Day(配白酒)
Perfume of 🌹
What the 🦆
用鸭仔浸住浴缸冲凉黎做主题,真系几特别
本身都惊中伏但系点知好正
Honey bee ($118)
呢个饮落有啲药水味伏伏地。
Einstein
其实都唔系太啱我口味。
sunset
啲水果干几好食但系饮落都系有啲药水味
Rainbow bridge
唔系讲笑真系好似饮紧药水而且朋友饮咗几啖就放弃左了
提提大家,经OpenRice订坐八点前有75折
而且嘢饮仲可以系八点前落定,之后先再叫佢上都得架,好贴心!
总括来讲嘢食同环境都一流好多嘢都好啱影相,但就俾个温馨提示大家:记得谨慎选饮品喇,如果唔系就会好似我哋咁有一半嘢饮中伏啦