2019-09-18 235 浏览
呢日朋友工干完番黎 谂左好耐唔知系屯市食咩好 行行下 想食蜜糖鸡翼 于是乎就谂起Euro gogo 下午茶时间 都几多人 不过都算好快有位3个人 叫左3个tea set 分别有 白汁芝士吞拿鱼意粉 野菜沙律 香焗蒜蓉包 蜜糖鸡翼两碟 再加多两个细蕃茄通粉饮品部分系叫左 忌廉热朱古力 冻柠茶 热奶茶首先讲下个 芝士吞拿鱼意粉先 黎到果阵好香热辣辣 芝士重可以拉丝 真系好正 d汁又好多 唔怕d意粉会无味 真系好食同好饱!而个蒜蓉包都还可以 都香脆 不过因为同朋友倾计耐左 佢冻左就无咁正 热食正好多至于个蜜糖鸡翼 真系重点黎咖 热辣辣 d蜜糖甜而不漏 鸡翼焗到个边位有少少香脆 食左一啖再去点d蜜糖黎食 真系好好味 佢都重keep到个水准❤️而杯忌廉朱古力 我就觉得朱古力味唔够浓 有少少失色 下次试下冻饮可能会好d同朋友系度坐下聊下计食下西餐tea下都系一个唔错既选择 而且地方选址都方便 附近已经系杯渡站

下午茶时间 都几多人 不过都算好快有位
3个人 叫左3个tea set