2022-08-16
❤️❤️十二味❤️❤️十二味有好多分店,总有一间近你,今次约左住附近既朋友,所以拣左土瓜湾分店,店铺非常有中式味道,坐喺卡位非常舒服😌食物有辣有唔辣,就算小朋友同唔食得辣既都可以去,我地拣左2样唔辣,1样辣既。🥢葱油拌面,面质唔淋,带有小小口感,挂哂汁好入味,个汁有葱香,小量甜豉油feel,面头仲有d 炸左既葱,加埋一齐食好味,我仔即刻食左半碗。🥢秘制干锅,最少要叫5种𩠌,我地拣左莲藕、寛粉、鸡软骨、花菜、午餐肉。莲藕被秘制酱包裹住,好入味,寛粉软绵绵好有口感好钟意食,鸡软骨脆口一粒接一粒停唔到😂花菜低卡入味岩哂女士们,午餐肉系小朋友至爱,我仔不停话要食👍🥢烧椒皮蛋,同一般皮蛋不同,佢系黄色既,感觉黄色皮蛋更好吃,面头d 辣椒好好味,我嗌左小辣,酸酸咸咸辣辣咁,好开胃👍总结呢度坐得舒适,食物有辣有唔辣,都好适合一大班朋友及一家大细黎食👍