2022-08-13 39 浏览
WOFT其实都屹立左系旺角好多年,平时经过都好多人happy hour,今次终于试到其他野食啦!辣汁番茄酱橄榄油蒜片虾炒扁意粉 - 呢个推介 ~ 好多虾同埋好弹牙,辣汁番茄酱炒埋好惹味,意粉都入味又有小小咬口,系我钟意既质地忌廉菠菜烟三文鱼水牛芝士墨汁Pizza有细size,两个人都食得晒!pizza底系偏脆个种style,唔会好厚好饱,good ~香浓芝士旋风薯圈好大碟,芝士融晒淋落去好正!薯圈食左一段时间都仲系外脆内软无摆到淋晒,欣赏!叫左一杯cocktail叫Worship Corners,用中式杯上已经几得意,入面仲有八角,为呢杯 vodka 同 tequila 做底既 cocktail 再加左啲层次 ~唔饮酒既人都可以叫沙冰,我地叫左 Old Land Peach,仲有新鲜士多啤梨,好refreshing!