2020-10-26 77 浏览
朋友同我都好钟意小动物,于是见到呢一间宠物友善餐厅,谂住去试吓,去到见到有唔少食客都有带佢地嘅毛孩嚟,呢度仲有一只店长狗狗叫来福,超得意🥰🥰佢唔怕陌生人,仲会周围行嚟行去巡舖,得闲又会跳上食客张椅到,超可爱😍-适逢10月,所以呢一度就会布置成Halloween嘅装饰,超有节日气氛!本身系墙上面都有挂唔同动物嘅画同装饰,有轻工业风设计嘅感觉。-呢度仲好贴心咁提供埋宠物Menu,毛孩都可以食埋一份啦~-呢度有多款唔同嘅串烧,于是我哋就叫咗以下三款:👉🏻汁烧猪颈肉非常爽口,又大粒!👉🏻盐烧鸡中翼烧得好juicy锁汁,鸡皮外脆!👉🏻盐烧厚切牛舌肉质几厚,咬落有嚼劲又爽口。-▪️芝士白汁焗西兰花 芝士份量都几多,焗到有拉丝,食完肉再食蔬菜就啱哂了!▪️盐烧日本鲭花鱼柳都几大条,肉质烧得几滑,而且唔会有骨。▪️惹味蒜香烧茄子加咗好多蒜系茄子上面烧,烧到好软身,真系超级惹味!-另外仲点咗菠萝汁同苹果汁(各$32/杯),好大杯,而且果香味浓,非常解渴呢~-食物质素都唔错,环境坐得舒服,养宠物嘅吃货一定要黎试试!

呢度仲好贴心咁提供埋宠物Menu,毛孩都可以食埋一份啦~
呢度有多款唔同嘅串烧,于是我哋就叫咗以下三款:
👉🏻汁烧猪颈肉
非常爽口,又大粒!
👉🏻盐烧鸡中翼
烧得好juicy锁汁,鸡皮外脆!
👉🏻盐烧厚切牛舌
肉质几厚,咬落有嚼劲又爽口。

▪️芝士白汁焗西兰花
芝士份量都几多,焗到有拉丝,食完肉再食蔬菜就啱哂了!

▪️盐烧日本鲭花鱼柳
都几大条,肉质烧得几滑,而且唔会有骨。

▪️惹味蒜香烧茄子
加咗好多蒜系茄子上面烧,烧到好软身,真系超级惹味!

食物质素都唔错,环境坐得舒服,养宠物嘅吃货一定要黎试试!