2023-12-19
一到冬天就好想食芝士火锅啊😍,见Pizza Hut推出「星级芝心锅」$279,即刻心思思同老公去食🧀食芝士火锅真系特别有情调,望住火炉中嘅烛光,感觉几温馨浪漫💞,我两公婆都钟意食黑松露,所以加$20升级到「黑松露菌芝心酱」,黑松露同芝士简直系绝配,热烘烘嘅芝士酱汁散发著松露香气,质感浓稠得来,入口软绵幼滑仲可以拉丝,系芝士控至爱啊😍配料方面,总共有9款之多,包括帆立贝、冰火Cream Cheese、香草烤大啡菇、香脆鸡粒、大虾、西兰花、车厘茄、法包粒、长通粉,每样配料都与芝士非常夹,我地仲额外追加烟三文鱼(+$30),将d配料放入去转过圈已经挂满芝士酱,入口有满满嘅芝士,虽然好邪恶,但真系好满足啊🥰,整个Set嘅份量够晒两个人Share食,今餐食到捧住个肚走