唔系朋友介绍真系唔知呢度有间沾面店!佢系西九苹果商场入面,唔系登揾佢都唔知呢度有间食店。黎到呢间隠家拉面工场,首先第一下眼比我既感觉系真系好日本😳门口就有一部自动贩卖机,自己选好要边款沾面之后,入钱、攞单,坐低就可以等食la。每枱都有柠檬水比你饮,仲有芝士粉、辣椒酱、炸蒜、昆布醋,可以自己按口味落。整体黎讲,呢间沾面性价比算好高,$80有找而且质素都几高🥰 1⃣️隠世白伝($79) 呢度三款沾面嗌,包括隠世白伝、隠世黑伝,同埋隠世赤伝,分别系豚骨、黑蒜油同埋蕃茄味。第一次黎食紧系要食番个原味豚骨既啦!沾面汁好浓厚,有好多葱、芝麻,仲有鱼介粉同印住舖头名既紫菜,食食下仲食到有啲柚子皮系入面𣵚,令到成个沾面食落冇咁腻。  配料方面有两大件叉烧,叉烧既边位有啲肥肉,肥瘦均匀,唔会干柴,几香带少许油脂感🤤而沾面亦都好正!烟韧度好够,挂汁能力一流😍呢度仲可以免费要加多啲面底,大胃王都啱食👍呢度既溏心蛋都好好食,好流心,而且食到腌过既香味。  食完记得要叫店员加汤饮埋个沾面汁佢,加完汤之后唔会太咸,鱼介味好好入口,好正!  2️⃣饺子($38) 饺子系冰花煎饺😍见到都开胃。煎得够脆,唔错!

1⃣️隠世白伝($79)

隠世白伝

2️⃣饺子($38)

饺子
饺子系冰花煎饺😍见到都开胃。煎得够脆,唔错!