餐厅: 黃珍珍泰國菜館
资讯:

2018-03-11 1208 浏览
呢几日放假,老爷班兄弟姊妹同啲仔女到港游四日三夜,租咗酒店喺沙田帝都,之前二日就先聚下食饭畅谈,去啲近地方一游,今日老公租左旅游巴港岛一日游,行程好急早上先到车公庙,黄大仙同庤莲净院,午餐就回爷家附近酒楼,下午就到山顶,浅水湾同金紫荆广场,因星期六难揾食,晚餐谂住喺帝都自助餐,但有长辈反对话食唔到又浪费,最后姑姐提议出九龙城食泰菜,叫咗个12人餐但18个人连二个小朋友,谂住唔够另加可能唔太啱食她们就话够,好似二款柚子大虾沙律同木瓜丝沙律就无人食连小朋友都唔喜欢好浪费,但呢个餐都好够食,食得饱部份食物都几好,招呼都唔差,因有老人家同小朋友,好多辣嘢都帮我哋改唔辣或好少辣,虾同法包个个都话好食,鸡味道几好但肉质感觉唔太新鲜,芒果炒饭都好好味
大头虾
咖哩蟹配法包