2017-12-04 644 浏览
薄荷奇异果梳打 $28左边👈的为蜜糖姜茶,右边👉的为薄荷奇异果梳打。2杯都唔会过甜~卖相🌝🌝🌚🌚🌚味道🌝🌝🌝🌚🌚抵饮指数🌝🌝🌝🌚🌚芝士黑松露吉列猪排 $78外面好脆,碟上都无多余的油份。猪排卷著芝士和黑松露,另沙律酱亦混了黑松露。2者都好夹,唔会太漏食落。+ $20 横町饭生姜、烧汁、樱花虾(大量)、紫菜卖相🌝🌝🌝🌝🌚味道🌝🌝🌝🌝🌚抵食指数🌝🌝🌝🌚🌚柚子辣麻鱼柳 $58酸酸甜甜的柚子酱+上实的的又唔鞋口的鱼柳~卖相🌝🌝🌚🌚🌚味道🌝🌝🌝🌚🌚抵食指数🌝🌝🌚🌚🌚石烧一口牛肋肉 $88烧考时的牛肉油脂跟牛油蒜香生熟可以自己控制~铁板成餐都好热。唔怕边食边倾计会啲牛肉会煮唔到~酱料有跟,芥辣、生蒜及烧汁~3种都好夹好配!特别系生蒜~自己乱搞黑松露沙拉酱⋯好怪🤣🤣🤣🤣都系乖乖地跟返原作食把~卖相🌝🌝🌝🌝🌚味道🌝🌝🌝🌝🌝抵食指数🌝🌝🌝🌝🌚舖内职员好有礼貌由入舖派枱号坐落又即有杯水到点野食又会推介下再到要我地换枱转大枱俾其他人(呢样一定会好啲嫁啦礼貌上)边食又会主动帮我地加水,成餐都无叫过加水都自动自觉加左3次水,赞👍够细水食饱饱了虽则出面仲有人等位,但服务员都无好做作叫你快啲走,都会俾到时间你去饮埋
薄荷奇异果梳打 $28
薄荷奇异果梳打

卖相🌝🌝🌚🌚🌚
味道🌝🌝🌝🌚🌚
抵饮指数🌝🌝🌝🌚🌚

芝士黑松露吉列猪排 $78
芝士黑松露吉列猪排

+ $20 横町饭
生姜、烧汁、樱花虾(大量)、紫菜
卖相🌝🌝🌝🌝🌚
味道🌝🌝🌝🌝🌚
抵食指数🌝🌝🌝🌚🌚

柚子辣麻鱼柳 $58
柚子辣麻鱼柳

酸酸甜甜的柚子酱+上实的的又唔鞋口的鱼柳~
卖相🌝🌝🌚🌚🌚

抵食指数🌝🌝🌝🌝🌚

舖内职员好有礼貌
由入舖派枱号坐落又即有杯水
到点野食又会推介下
再到要我地换枱转大枱俾其他人(呢样一定会好啲嫁啦礼貌上)
食饱饱了虽则出面仲有人等位,但服务员都无好做作叫你快啲走,都会俾到时间你去饮埋杯冻饮先既~(当然自己都会要识做,人等我等都想食客正常食,俾到多啲人去试下既,都唔会无啦啦去hea波钟啦~将心比心嘛☺️)
薄荷奇异果梳打
芝士黑松露吉列猪排