2012-10-24
上次 book 吾到,今次终于如愿以赏, BOOK 到位。成间居酒屋吾大, 得三张四人枱,两张二人枱。然后系吧枱。坐底果阵都七点零,攞住餐牌想叫之际,WAITER 好有良心,话而家仲有HAPPY HOUR, $68 包野饮同埋四串串烧。咁我地梗系哎快乐时光餐啦。串烧有13款,于是我地三个人叫三个Happy hour 餐,就可以每样一件试下,净系吾要山葵乜乜(吾记得系乜)总之有wasabi 就吾好搞。饮品有个Frd叫巨峰提子,另外果个叫荔枝特饮。我就要啤一啤!Waiter 后来帮我用个玻璃杯仔jump 左一杯啤酒,心谂,咁鬼细杯,点知佢jump 完后成枝放系我面前!哗,对晒佢当堂wing wing 地! 正!D串烧都几有水准,烧鸡软骨呀>猪颈肉>多春鱼>东菇>鸭胸>烟肉车理茄>鸡皮等等,每人有烧汁一碟同埋一小片柠檬。OK 呀。后来叫个炸豆腐(见图),再叫埋烧饭团,饭团外面烧到脆脆地,𥚃面明太子或者三文鱼,热热地食,好正!埋单每人一百蚊倒,OK 啦,可能因为餐厅吾系大,坐吾到好多人,所以一D都吾嘈,我地三个女仔一路倾计一路食,好好吾错,我净系FB post 张啤酒相,话$68 D f
埋单每人一百蚊倒,OK 啦,可能因为餐厅吾系大,坐吾到好多人,所以一D都吾嘈,我地三个女仔一路倾计一路食,好好吾错,我净系FB post 张啤酒相,话$68 D friends 已经猛咁问系边
It was a really nice chat dinner for us! Will highly recommend to friends
题外话/补充资料:
要早几日book 枱,成日都full house!