(非会员)
一早知到辉哥出名,但去到真系发觉佢净系得个名啰! 3个人去食,食左唔系好多野.又唔系食贵野,要成$970埋单,超贵! 其实贵都唔系一个大问题,最紧要贵得有理嘛,点知d水准真系唔惦~好普通,九龙城是但一间都好食过佢喇! d野食收得贵,分量少到吓死人,d 肥牛无咩牛味,又唔够"林",鱼蛋同墨丸又唔系特别鲜,d 贡丸仲要实到死,一d都唔弹,成旧粉,仲衰过d cheap cheap 酒楼$10 碟个d!其他野都系非常非常普通,食咁贵真系劲唔抵!!!d服务态度真系不知所谓,我落单个时叫双拼丸,当我谂紧拼咩个时,谂唔够5秒佢竟然同我讲:"咁你慢慢谂啦" 紧住就走左去,个时间铺头又唔系忙,使唔使咁呀~ 埋单仲过份,因为我呀爸有张Club卡可以用分当钱系个度食野,一早同佢讲定话会用呢张积分卡,佢都话ok,到埋单时佢拎左张卡去成20分钟,跟住走过黎话张卡同个间公司connect 唔到,叫我地俾cash,因为之前系openrice有人写过话呢间野用过呢招呃人,咁我咪同佢讲无咁多cash 啰,因为一早问过佢地用唔用得呢张卡,又系佢地话ok,咁咪叫佢再试啰,点知唔够5分钟就走过黎同我地讲张卡又突

埋单仲过份,因为我呀爸有张Club卡可以用分当钱系个度食野,一早同佢讲定话会用呢张积分卡,佢都话ok,到埋单时佢拎左张卡去成20分钟,跟住走过黎话张卡同个间公司connect 唔到,叫我地俾cash,因为之前系openrice有人写过话呢间野用过呢招呃人,咁我咪同佢讲无咁多cash 啰,因为一早问过佢地用唔用得呢张卡,又系佢地话ok,咁咪叫佢再试啰,点知唔够5分钟就走过黎同我地讲张卡又突然ok 㖞,摆明榅笨啦~~

呢度d侍应仲要个个都面黑黑对人,态度差,d野又唔好食,又贵,环境又麻麻,咪使指以我再黎食下一次!!!!!