2014-06-05 787 浏览
开头以为系食江户前寿司,原来只系用个名咋,都系食一般寿司同面类、小食,佢同沙嗲王系同一集团,感觉有点相似!未试过呢间所以想试,食完觉得……如果贪平,就可以试佢推介嘅特大三文鱼寿司,只需$15.8就有一客。是次点咗:1.特大三文鱼寿司~真系好长,够新鲜,抵食!2.海鲜蒸旦~d旦入面唔知落咗咩,味道好重,麻麻地好食!3.海胆&粟米手卷~饭好多,海胆味道还可以,$28真系几抵,粟米都要$9,紫菜就一d都唔脆,里面冇其他配料如青瓜,感觉上有点儿寡!纯饱肚之作。4.赤虾刺身~原只上枱一件$15,卖相得但唔够冻,可能唔新鲜啦!!5.杂锦天妇罗~有虾、南瓜、茄子、青椒、莲藕,竟然有鱼好奇怪!脆䊢粉落得太少,唔多似天妇罗,味道就可以嘅,佢用咗姜蓉伴萝卜蓉反而over咗,唔系好夹!所以个汁都唔多掂!6.牛肉拉面~声称系辛辣血池汤,但其实只系猪骨汤上面加咗d辣椒就算,咁佢应该说明系加辣,而唔系用两种汤底(猪骨汤或辛辣血池汤)嚟混淆客人!汤底又唔热!7.蟹籽沙律冷面~沙律酱好少,以为清成咁,原来仲有d冷面汁喺面底,唔知就变咗系开头冇味但食到底先有味啰!如果个汁系另上会好好多!虽然预咗两个人会坐得迫,但真系好
虽然预咗两个人会坐得迫,但真系好贴隔离枱,冇计,所以又系食完即走!
题外话/补充资料: 埋单有现金券送,下次惠顾可累积使用。
2014-05-30
  • 特大三文鱼寿司