2019-01-26 1138 浏览
补写新一年睇完第一个日出后,成班人渣车提议落荃湾去返川龙既端记饮早茶食第一餐。之前睇过好多介绍都好似好正咁,反正渣开车就黎喇。去到好鬼多车!我谂最好就搭公共交通工具黎会比较好,唔系你斋泊位都唔知等到几时。去到系好自助式地自己霸位,自己拎餐具同野食。基本上你系要keep住系果度等,一见野就抢(因为实在太多人争住要,手快有手慢无)而且数量比较少,要等多几转先拎到。食既都无乜特别,都系一般茶楼有既野,味道就不过不失啦!无乜惊喜同边样比较突出同难忘。反而系等佢「毕」豆腐花比我果时,我见到有蚁系碗野上面,果个人意识到,居然无换过碗,就咁毕走佢就算🥵😡!极之唔卫生。价钱方面唔系话特别平,佢乜服务都无仲谂住有几贵?根本唔值得再黎,贪新鲜黎打下卡扼like可以既
补写
价钱方面唔系话特别平,佢乜服务都无仲谂住有几贵?
根本唔值得再黎,贪新鲜黎打下卡扼like可以既