2024-07-28 771 浏览
今日夜晚经过光辉围,一直都知道嘉宝汉堡好出名,就顺便试吓系咪真系咁好食!叫咗两个汉堡包同一块薯饼,准备点餐嘅时候发现原来汉堡包可以转做菜包。我觉得可以食得健康啲,又低卡路里啲,所以就试吓!总共叫咗两个分别系impossible素肉芝士汉堡(转菜包)同脆薯牛堡。晚饭时间就太多人等咗20 分钟左右终于可以拎了!返到去一打开觉得转咗菜包嘅汉堡包造型都几特别🤣上下都包住好几块生菜,一啖咬落去生菜中和咗汉堡扒嘅油腻感,感觉轻盈好多!呢个汉堡扒系素肉但无论质感定味道真系做到好似真嘅汉堡扒咁,好好食!脆薯牛堡都好食,即使有块炸薯饼喺度都唔会觉得好油腻,味道啱啱好,汉堡扒都好Juicy。薯饼就冇乜特别,同平时食开快餐店薯饼差唔多。

晚饭时间就太多人等咗20 分钟左右终于可以拎了!

薯饼就冇乜特别,同平时食开快餐店薯饼差唔多。

外卖自取