2016-02-16 1030 浏览
是日同男朋友行完山,记得朋友仔曾经话呢间系元朗名物好YUMMY难得入元朗梗系要去排队试试啦开Google map 揾得路黎去到已经2点过哂LUNCH HR不过可能系假日既缘故依然都要排队铺头细细食客坐到密麻麻,似乎大家为左猪扒都唔介意迫同等系等食期间已经闻到煎猪扒既香味连唔系食肉兽既我都忍唔住要自己order一个set煎猪扒饭-猪扒好淋好入味,我估佢应该落左香茅去整,猪扒又够大块,送哂一碟饭系冇问题架,仲有佢块扒上面旧烧茄子真系好正,够味得黎好juicy,连配菜都咁有heart真系抵佢多人食GA吉列猪扒薯菜-虽然猪扒好送饭但系睇佢碟碟都咁有分量我都系ORDER薯菜好勒,本身以为吉列应该冇煎猪扒咁好味, 点知佢吉列得黎个猪扒同煎既一样咁淋咁juicy,佢块扒都有调味架,再加上人流多,薯条系即炸既粗薯条够哂热同脆,唔会食唔哂我见隔离台order鸡比饭,个鸡比都好似好正咁,下次一定要试下不过名店真系名店,佢冇晚市架,睇怕下次都系要holiday去排队了
难得入元朗梗系要去排队试试啦
不过可能系假日既缘故依然都要排队
铺头细细食客坐到密麻麻,似乎大家为左猪扒都唔介意迫同等
系等食期间已经闻到煎猪扒既香味
连唔系食肉兽既我都忍唔住要自己order一个set