2017-07-14 135 浏览
本身book左7点上去食 听人讲个黑松露pizza 好好食睇完戏之后发现时间仲有好多 直接摸上去 早左成个钟都比我地入去 仲要服务态度都几好 几惊冇位坐 其实间野都几有间调 岩哂啲相机食先既人 带埋女友黎都吾错 每张枱上面都有个小摆设 蜡烛台 野食方面当然要试下个黑松露pizza 一送上黎 成间餐厅都劲香黑松露既味道 有味道控既人真系岩哂 呢个pizza份量好足 我地两个人都食吾哂 味道又够浓郁 完全抗拒吾到 佢有三种食法 第一就原味咁食 第二就系配新解农场既有机菜食 第三种 亦都系我最中意既一种 配提子sauce 酸酸地 配番个pizza一流 又可以消除到个pizza腻既感觉 吾错吾错之后再order左个龙虾汁比目鱼配虾既意粉相比起岩岩果个 呢个都几出色 原来龙虾汁同比目鱼都几夹 岩岩果个味浓 呢个反而岩啲中意清淡味道既人 只虾都好juicy 同新鲜 啖啖肉 最后order左个朱古力cake配香草雪糕个cake好重朱古力味 岩哂我🤤 衬埋个雪糕 饱度岩岩好
本身book左7点上去食 听人讲个黑松露pizza 好好食

野食方面