2018-09-07 208 浏览
今日lunch唔系食得咁饱 下昼三点三就已经好肚饿 咁就行咗去呢间华嫂冰室 食返个tea啦😗 估唔到好多人企咗喺门口 好彩我等嘅系两人台 好快就入到去😛之前都听过朋友介绍呢间餐厅 佢地大赞呢度嘅菠萝包同猪仔包好好食 于是我同友人就叫咗一个招牌菠萝油 同 芝士咸牛肉蛋猪仔包🤤🤤两份包都好快就到 啲包都好热辣辣🤭 睇得出有烘过 好软熟 而啲𩠌嘅份量都好足 差啲放唔晒入个包里面😮招牌菠萝油入面有番茄同蛋 当然唔少得块邪恶嘅牛油啦 三样野加埋 口感好丰富 好好食😻而芝士咸牛肉蛋猪仔包呢 块芝士热到溶溶地 仲有只煎蛋系入面 更加好食🍳⭐️两个包比较 我就钟意食芝士咸牛肉蛋猪仔包多啲 但系两个包嘅味道都唔错嘅👍🏻👍🏻 值得推介

2018-09-03