2021-02-20 386 浏览
见到好多人都介绍呢度既Carbonara🍝一向钟意食意大利菜既我一定要黎试一试👍🏻 趁住今日几和暖🌤 对住内街莲花宫旁既座位都几写意⛩ 望住大坑小区百态🏙 悠然自得⭐️ Fried Calamari 🐙肉质好新鲜同弹牙😋 炸浆薄薄一层 只系用盐简单调味🧂 好食出鱿鱼既新鲜⭐️ Roasted Italian Suckling Pig 🍖烤得十分香的腩肉🔥 由外到内都充满Caramelize的焦香 肉质十分嫩 Mashed Potatoes🥔系我食过最Creamy 的😍 加上浓郁的蘑菇汁🍄好有Homey的感觉⭐️ Breakfast Carbonara 🍳名不虚传系最好食的Carbonara‼️ 并不是港式的白汁意粉😅 每一条Spaghetti 都挂上浓浓的蛋汁 🥚 再加上一只太阳蛋☀️ 滋味无穷 Guanciale 同芝士再点缀上一些咸鲜🧀 让Carbonara 成了主角🥰⭐️ 餐前面包 🥯同样令人惊喜的有特别的蕃茄🍅同蓝莓面包🍞 一款偏酸 另一款偏甜 比起普通白面包更有特色👍🏻⭐️ Chocolate🍫见有特价 试一试热朱古力 唔算甜但可以更浓😅
Fried Calamari

⭐️ Fried Calamari 🐙