2018-05-06 902 浏览
Le Grand Pokka Cafe环境:👣👣👣食物:😋😋😋态度:😊😊性价比:👍👍7个人食埋单2163蚊(已计会员餐同9折左)(会员餐原价4xx,会员价2xx)环境方面,比一般西餐厅多左半份贵气退餐厅,感觉同baby cafe同pokka cafe旗下既装修大同小异。食物方面:野菌忌廉汤,好多菇,唔太差既,系有少少d菇到走出黎既酸。蒜蓉包(+10蚊2片),除左好硬,好细块之外,就系无味。唔知乜野牛柳蕃茄意粉,不得了,d牛望落7成熟,放口入似7成熟既汤渣,又干又柴皮,然后无乜牛味,意粉右半座山叫做有少少汁,左半座山干硬化,意粉真系一旧黐住,难舍难离,又淡又干又一大旧既意式粉团🤦🏻‍♀️顶级希达姆咖啡,佢比较少酸味,偏苦,然后比蓝山咖啡重烘培味。蓝山咖啡,微酸,整体比我既感觉系个味好淡,似落唔足咖啡粉冲,我情愿拣平一倍既希达姆咖啡。态度方面,我地有唔岩在先,因为入座未齐人(2点左右),坐低又一路睇menu,一路倾计,但都唔洗催4,5次落单既,仲要一个制服同行为上睇落系比较高级既人。然后有人想申请会员卡,态度都依然系好无礼貌,好不屑。佢究竟有几嬲我地唔即刻落单呢?🤔有会员卡个个请,佢埋单都比
Le Grand Pokka Cafe

环境:👣👣👣
食物:😋😋😋
态度:😊😊
性价比:👍👍
7个人食埋单2163蚊(已计会员餐同9折左)
(会员餐原价4xx,会员价2xx)

食物方面:

野菌忌廉汤,好多菇,唔太差既,系有少少d菇到走出黎既酸。

蒜蓉包(+10蚊2片),除左好硬,好细块之外,就系无味。

有会员卡个个请,佢埋单都比人歧视,比同一个人无礼相待,觉得佢好阴公猪😑

蓝山咖啡
希达姆咖啡