2018-07-28 354 浏览
相信Shake Shack呢个名都唔陌生,假日晚上排队由买到攞都差唔多成个钟🤤可能抱住太高既期望黎到,结果难免会有啲失望,质素唔系话差但就真系平凡💁🏻‍♀️👁‍🗨 Shroom Burger(7/10)💲66包身软熟,无咩特别🍔个馅望落几厚身,炸粉保持到香脆,咬开有流心芝士,仲带有拉丝效果,一开始都还可以既🧀可惜蘑菇较为薄身,食落唔够juicy,去到尾更加系得返块炸皮🍄感觉越食越单调同空虚😂👁‍🗨 Crinkle Cut Fries(7/10)💲27因为见到太多人话淋上芝士搞到啲薯条好腍,所以我都系叫返普通既算啦🤪波浪薯条无芝士之下够热同埋脆身,不过就唔系话好薯𠮶种🥔间中会食到粒粒盐👁‍🗨 HK Style Concrete(6.5/10)💲41 (Single)呢个云呢拿吉士酱、西多士、花生酱、香蕉、枫糖浆🍯既配搭都真系几特别,绝对有香港特色,衬返个食物名🇭🇰面头带有淡淡🥜花生酱味,之后会系重香蕉味🍌可惜沾上枫糖浆既西多士比较韧同埋油,而且整体都溶得比较快,一攞到手就要即刻食佢先🍨🔛 整体评分(7/10)呢度有得自助斟水,就算无叫到饮品都唔系问题😛同埋值得一赞既系,食完嘢只手油淋淋,呢

👁‍🗨 Shroom Burger(7/10)💲66
Shroom  Burger

HK  Style  Concrete  (Single)

🔛 整体评分(7/10)

呢度有得自助斟水,就算无叫到饮品都唔系问题😛同埋值得一赞既系,食完嘢只手油淋淋,呢度有部好方便自动洗手机👏🏻