2022-03-05 46 浏览
奇太郎原味炸鸡 加铁板芝士 $198一上枱啲芝士bulubulu咁,好香浓好naughty🥴 但个鸡生前系咪喺农场长期暴晒?干过我A0𠮶阵😅 好彩皮够脆扑扑,点返啲隐世邪恶拉丝芝士,整体都好食der~ 系个开心嘅肥仔食物三文鱼子海胆忌廉酱乌冬 $188海胆味好浓,加埋三文鱼子嘅咸香,成件事好鲜!乌冬够烟韧,但汁太稠,冻咗会容易腻,但佢真系好鲜好creamy,重口味嘅你一定中意番薯条配柚子蜜糖酱 $58炸得perfect池~ 外脆内软,番薯味唔算浓但食得出甜味;个柚子酱系神来之笔!酸酸甜甜好清新解腻,明明食到有啲饱济,点下个汁又觉得可以再大战三百个回合(讲紧薯条🤭)蓝紫泡泡 $70冇影相嘅饮品,建议关注血糖人士唔好乱叫🙏🏻整体食物质素唔错,但价钱不适合粮尾去食,不过试一次无妨的!希望佢啲鸡可以做返多啲保湿疗程💦
奇太郎原味炸鸡 加铁板芝士 $198

三文鱼子海胆忌廉酱乌冬 $188

番薯条配柚子蜜糖酱 $58

蓝紫泡泡 $70
冇影相嘅饮品,建议关注血糖人士唔好乱叫🙏🏻