2018-04-09 590 浏览
今次第三次食,谂唔到食咩,样样可以试下真系几开心,特别唔太大食同两个人,尖沙咀分店无试过,通常老舖比较稳阵d,次次去都有几枱日本人,如果唔得应该日本人唔去推介更系鸡翼啦,单骨鸡翼,略为咸左少少,但真系好觉得好好食,次次必叫,送酒正呀!话就话台式炒面,但我都觉得系名古屋风味,令我回想以前系日本公司返工既日子,同好锡我既名古屋分公司经理本时炸忌廉饼唔洗旨意我男友食,因为佢好憎黏喉咙/牙既野,呢个炸饼加左薯蓉,芝士系cream cheese, 唔油腻,食两2件仲得芝士酱油汉堡扒,睇落好细,但个扒都厚既,唔知系咪最后上,加上味都几浓下,有少少滞,但味道ok, 扒有肉汁既
2018-04-09