2017-09-25
生日月既庆祝活动一浪接一浪!我地想去啲坐得舒服又唔会赶人走既餐厅,好友就提议Jamie's Italian。食物:朋友钟意饮啤酒,draft deer 得两款,朋友估唔到咁少选择。Baked Mushroom ($108) - 薄脆底加上碎磨菇同芝士,无特别,唔系好想食菇可以唔叫,都几唔抵食!Classic Super Food Salad ($188) - 有牛油果,藜麦,三文鱼碎,石榴,仲有好多其他有益野,除左三文鱼碎太咸之外,我几like依个salard!Prawn pasta ($188)- portion 细,意粉唔系特别弹牙,酱汁偏淡无乜特别。Burger (唔记得几钱,好似$178)- 卖相吸引,肉厚厚,但好干,肉应该系burger既灵魂,成件事扣哂分!反而薯条幼幼但好脆!Steak ($248)- 好友提议7成熟,但似well done,不过都唔韧可接受。无乜牛味,一般一般啦⋯⋯Epic Chocolate Brownie ($88) - 碟边写左Happy Birthday,有心思!不过个brownie 好甜,加埋个盐味雪糕都觉得好甜。今次记低啲价钱因为留意到大部分都
今次记低啲价钱因为留意到大部分都系「8」字尾,唔通有特别意思?🤔
环境:环境宽敞,装修有特色,有情调。三五知己同情侣都合适。
偏贵,又唔系真系好好食,回头率好低!