夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-12-05 33 浏览
老公升职加人工💵,带我去食好嘢好好庆祝🍾下。佢拣咗系尖沙咀人气🔝好高嘅夜 。铁板餐,入到去黑色🖤嘅背景,配上白🤍光嘅灯系灯罩下展现住唔同嘅光与影,好有格调🔱,咁有气氛抵赞👐🏻👐🏻,仲要望住有人喺你面前即场咁烧,食都食得多啲。我哋叫咗个二人前嘅铁板烧厨师料理,有好多嘢食,包你食到饱饱走😽😽😽。先有啲前菜同刺身比你品尝下yum,之后就有海鲜,龙虾,鲍鱼,帆立贝,全部都系高级🤴🏼🤴🏼食材。❤️北海道帆立贝❤️ 好味指数😋😋😋😋😋北海道帆立贝嘅鲜美与黑松露嘅奢华完美融合,两者一齐展现咗海鲜与高级食材嘅极致配搭。🧡南非活鲍鱼配鲜海苔酱🧡 好味指数😋😋😋😋😋活鲍鱼嘅肉质鲜嫩,配上独特嘅鲜海苔酱,令人尤如置身于大海中,鲜味极致。💛米芝莲魅力级  甘鲷立鳞烧配浓汤芝士酱💛 好味指数😋😋😋😋😋立鳞烧展现咗厨师嘅高超技巧,加上廿鲷本身嘅鲜味,鱼鳞经过煎烤后造成外脆内软嘅口感,令人一试难忘。💚宫崎A4和牛肉眼关西风寿喜烧  💚好味指数😋😋😋😋😋和牛嘅肉质细腻,脂肪分布均匀,配上半生熟嘅高级日本蛋,肉质更加嫩滑,融合咗丰富嘅肉香。💙日本野菜盛合💙 好味指数😋😋😋😋新鲜嘅日本野菜经过巧妙嘅烹调,保留咗蔬菜本身嘅清新

❤️北海道帆立贝❤️
🧡南非活鲍鱼配鲜海苔酱🧡
💛米芝莲魅力级  甘鲷立鳞烧配浓汤芝士酱💛
💚宫崎A4和牛肉眼关西风寿喜烧  💚
💙日本野菜盛合💙
 好味指数😋😋😋😋
新鲜嘅日本野菜经过巧妙嘅烹调,保留咗蔬菜本身嘅清新口感,充满田园气息。
💜幸水梨西洋菜啫喱配北海道红豆蓉💜
好味指数😋😋😋😋😋
作为整餐饭嘅终结,幸水梨嘅清甜与西洋菜啫喱嘅清新口感完美结合,再加上北海道红豆蓉嘅细腻甜味,是完美嘅甜品结尾。