2009-09-03
第一次 o黎太平馆, 目标系呢度 o既瑞士鸡翼, 点 o左个 "招牌餐" 龙虾汤 (前菜) --- 本身唔太喜欢 虾沙律 (前菜) --- 都系咁 la 瑞士汁鸡翼 --- o的鸡翼系几滑 o既 ........ 但系同翠华 o个个 $38 o既瑞士汁鸡翼捞丁无分别, 翠华抵食好多 ~ 哗哈哈 瑞士汁牛河 --- 湿炒牛河 o既做法, 瑞士汁偏甜, 食完鸡翼再食牛河, 两样味差唔多 雪糕 + 餐饮 --- 甜品有三样选择, 雪糕球/ Jelly / 橙饼, 无咩特别呢个餐 o既主菜另外仲有瑞士汁乳鸽同干炒牛河可以选择旧式扒房 o既感觉, 老一辈 o既伙计, 唔好预期有咩 service la ~ 哈哈总觉得 2 个人成四旧水食鸡翼同牛河系有 o的贵 ~~ 个餐份量 ok, 两个人可以食到好饱 ...... 因为今次得两个人, 食唔到呢度 o既梳乎厘不过说实话, 食物无咩特别, 试过就算 la!!! P.S : 多谢 Calvin 请食饭
龙虾汤 (前菜) --- 本身唔太喜欢
虾沙律 (前菜) --- 都系咁 la
呢个餐 o既主菜另外仲有瑞士汁乳鸽同干炒牛河可以选择
总觉得 2 个人成四旧水食鸡翼同牛河系有 o的贵 ~~
不过说实话, 食物无咩特别, 试过就算 la!!!
P.S : 多谢 Calvin 请食饭