2022-02-19 764 浏览
➼ 鸡翼虾子面啲面睇到一粒粒嘅虾子,面身都算弹牙,不过唔系好食到有虾子味,鸡翼都几嫩,但可惜唔系好入味,Overall嚟讲都几普通。➼ 意式脆多士1 Set有3块多士,有3款可以拣,我哋就要晒咁多只味:罗勒蕃茄,蜂蜜芥末吞拿鱼,同XO酱配青木瓜&蟹肉。老实讲唔系特别岀色,多士有啲韧🤔特别少少而又有大澳风味嘅系个XO酱,佢入面有银鱼仔,加埋青木瓜同少少蟹肉,味道有啲复杂🤣➼ 热朱古力奶其实拣呢款系因为朱古力奶好少有伏🤣呢杯口感都几顺滑,果然系稳阵嘅选择!➼ 意大利芝士饼我同朋友仔其实都唔太好tiramisu,不过见啲食评话唔错,就试试佢啦!卖相都几靓嘅,面头𠮶层Cheese都几厚滑👍🏻口感都Creamy,不过唔系好食到酒味。其实Overall啲嘢食都几普通,系名符其实食景嘅Cafe🤣另外如果真系要比较嘅话,我会觉得甜品好食过熟食。我见有啲食评话佢哋态度好差,幸好我哋𠮶日冇呢个情况岀现,入去之前都有问下我哋想坐咩位👍🏻如果纯粹系想打下卡影下相,呢度都OK嘅,不过就唔好对啲嘢食抱太大期望。另外都建议要早啲去,𠮶日我都朋友仔平日12点几去到都系等一阵就入得去,过咗下昼1点就开始见有人龙,唔想等
➼ 鸡翼虾子面

鸡翼虾子面

➼ 意式脆多士

意式脆多士

➼ 热朱古力奶

热朱古力奶

➼ 意大利芝士饼

意大利芝士饼  Tiramisu

另外都建议要早啲去,𠮶日我都朋友仔平日12点几去到都系等一阵就入得去,过咗下昼1点就开始见有人龙,唔想等咁耐就早啲入大澳啦💕