2019-02-03 129 浏览
果日我地系Lunch时间去到千房,其实唔多人,亦有几多吉位添,但我地企系门口示意左几次都冇人理我地,最后系门口等左大概5分钟至安排到枱俾我地;坐低后亦冇主动介绍或送上水,作为一间日本过江龙餐厅,服务真心麻麻。鸡肾本身整得唔错,唔会太熟,但酱汁坚咸!咸到以为自己食左啖盐落口🤦🏻‍♀️份量唔大,但味道ok,豚肉尚算嫩滑,包住必碎嘅蔬菜🥬一齐煎,上菜嘅时候酱汁唔多,侍应就提醒枱有樽酱,可以自己加 😣激辛?系一d都唔辣架!🤣 差d就佢呃左~ 非常普通嘅炒面,自己去买枝日式烧汁、加少少辣椒🌶️、系屋企都整到。可以唔驶!成餐最正常!其实系基本嘅杂绵大阪烧,咩都有d,虾🦐、鱿鱼🦑、豚肉🐖、蔬菜🥬等等。味道OK、份量正常!食到一半至发现原来可以自己DIY架🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 张枱无写📝、侍应又主动提醒🔔 最终我地系见到隔离枱自己落手整至恍然大悟😓今次嘅经验有点伏,味道亦无惊喜,所以试一次就够!

鸡肾铁板烧

豚干烧

激辛特制酱汁日式炒面

激辛?系一d都唔辣架!🤣 差d就佢呃左~

千房烧

今次嘅经验有点伏,味道亦无惊喜,所以试一次就够!
2019-01-28
  • 千房烧