2008-05-13 5 浏览
大乡里出城,日日返地盘今日放假先第一次去MEGA BOX,讲起都有0的唔好意思,目的系睇戏先到闻名已久既Mos Burger食下﹗呢间野以前日日排长龙我就成日听,食就系第一次食,点了海鲜珍珠堡餐、工友就点了热狗餐其实点解咁多人排呢?呢个海鲜堡无咸无味,咬落个口感连如无味的杨州炒饭都不如,如果想食饭不如叫碗白饭吧.....淡而无味真系弃之可惜,大感失望,在我的标准上呢个包好难食还好工友的热狗肉酱香甜、热狗肠亦多汁皮脆,唔通我又叫错食物?再试埋佢个小食咩蝴蝶虾、食落是吉列口感的炸粉很厚,完全无虾味,真系唔知是新鲜与否?仲有件咩炸鸡,炸得很干全无肉汁,0的肉质仲要系0鞋口的﹗我前日整0个只鸡一定好食过佢﹗要食炸鸡去番肯x基好一点﹗绝对不太满意(起码系我个餐先﹗)

先到闻名已久既Mos Burger食下﹗

绝对不太满意(起码系我个餐先﹗)
两个套餐
海鲜堡