前排好兴soufflé pancake 呢间都几出名 咁我就慕名而来啦😙😙😙黎到见到餐厅佢都有好几款味道拣💁抹茶啦 焦糖香蕉啦strawberry啦 chocolate and banana 芒果菠萝咁啦😛我地就食左焦糖香蕉🙉又一次中伏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ soufflé pancake重点在于个soufflé 既空气质感架嘛。。。佢呢个直程系蛋糕黎架wo🤷‍♀️🤷‍♀️实到咁就唔好叫soufflé pancake la🤦‍♀️pancake都松软过你🤦‍♀️好失望😭😭😭个主食 吉列黑豚咖啡蛋包饭就做得唔错既 蛋煮得唔会过熟 好滑身!至于黑豚就几厚 不过$148就贵左d啰 收得呢个价出面大摆options 日式咖啡饭既专门店都食到啦😛所以唔算好推介呢间餐厅🤷‍♀️
焦糖香蕉soufflé  pancake
吉列黑豚咖哩饭148