2021-04-04
同样都系苹果肥佬黎嘅节目度见到佢嘅推介,我都好钟意食沙嗲牛肉面,仲要煲仔咁特别走于是去试吓啦。佢嘅味道比佢嘅人气逊色得多🙈🤣其实都唔系唔好食,当佢系普通茶餐厅货仔,咁就会接受得到啦。可能佢人气高企,变相有期望就有少少失落啰。🙈🙈沙嗲味唔系好出,牛肉明显落咗好多梳打粉,怪怪的。公仔面一开始劲硬,食食吓又淋过龙。我觉得本身公仔面要拿捏𠮶个火候都真系唔容易,因为个煲系keep住令佢传热,佢上菜嘅时候就唯有成个面好似冇煮过咁上,但好快焗到淋哂。成件事真系好不容易。成个煲仔沙嗲牛肉面仲要$68。佢个芝士捞丁就真系好普通嘅芝士捞丁,个样少少颓,男朋友话好食过个沙嗲牛肉面🤣🤣。不过我都会留条尾巴,有机会过嚟试吓佢啲煲仔饭,听朋友讲煲仔饭就出色好多啦🥰🥰🥰🥰假期劲多人,如果要食,记得预时间排队。
可能佢人气高企,变相有期望就有少少失落啰。🙈🙈
假期劲多人,如果要食,记得预时间排队。