2021-08-19
今次特登去试试呢间拉面店 😀见到门口写住13:30开始 ~入到去职员都表示要用手机落单有冇问题,咁宜家都好多餐厅都推行手机自助落单都几方便👍🏻手扫左个QR CODE 见到餐牌其实吾太多选择..最后选择2碗泡菜豚骨汤叉烧拉面同北海道牛油带子拉面,落单既时候见到有得选择走荀走葱 😅最后职员送上拉面🍜表示其实我地拉面系无荀。。但另一位职员又表示你们都选择了走荀。。所以无。。好乱啊!咁啫系有荀定无?有无荀都吾紧要!碗叉烧拉面🍜得一块你无睇错!佢系得一块簿到震既叉烧🙂!我都怕系我睇错。。误会左。。原来真系得一块都吾紧要碗拉面要$66要叉烧拉面🍜68 😒汤底仲要好咸😩😩佢仲要加1 😒😒😒😒??餐具又好重完全吾明佢系咪想点???一摆底餐具🍴职员就即刻收碗餐具???PS : 吾会再光顾 ,试过就算 ,如果想体验用重到爆既餐具去夹个一块叉烧你可以去试😌我会选择食出前一丁🙂🙂🙂🙂🙂🙂
见到门口写住13:30开始 ~
手
扫左个QR CODE 见到餐牌其实吾太多选择..
😩😩佢仲要加1 😒😒😒😒??
餐具又好重完全吾明佢系咪想点???
一摆底餐具🍴职员就即刻收碗餐具???
我会选择食出前一丁🙂🙂🙂🙂🙂🙂