餐厅: 大家樂 (星光行)
资讯:

吴华全男经理态度差,我向柜面女店员要求,K1铁板的炒饭用外卖盒上,女店员即叫咪入厨房。点知在旁的吴经理插咀说:当岀左餐后,我比个外卖盒你自己铲起佢。他服务态度咁样,真系冇嘢好讲,火都谷上头顶。攞餐后,咪自己用铁匙羹逐下将炒饭系铁板先放入盒啰,铲到第三羹,有一束百洁布毛毛在炒饭里,又要攞岀去换啦。吴华全先生,一点歉意都冇,仲话:你攞番埋位食住先,我攞个个炒饭比你。跟住我话:唔系应该换过比我咩?佢仲登大只眼望住我,咁我换过比你啰。摆个2号牌系柜枱,就帮我侧边𠮶客递餐。咁我话先生我系咪企系度等你呀?你攞番个2号牌埋位,我揾人攞比你呀,咁你系咪炒饭入盒呀?我落单已要求过,你话做唔到嘛,我仲有乜要求啫,心谂(唔惊食钢丝咩)!送餐个阿姐仲好礼貌过佢,都会话唔好意思。我说不关你事,只是你们所谓嘅经理有问题!最多冇下次啰!早知系咁,影相send去食环处,唔使讲唔使劳气,饭都食唔落! ! !
吴华全男经理态度差,
他服务态度咁样,真系冇嘢好讲,火都谷上头顶。

你攞番个2号牌埋位,我揾人攞比你呀,咁你系咪炒饭入盒呀?
2021-04-11