2023-10-24 575 浏览
几年前曾经入过会,因为食嘅次数少,冇再续会。今次再嚟,都系朋友想食。我哋一入去已同佢讲喺Openrice订位,侍应照样问我哋入唔入会烤得脆脆的nachos,加埋邪恶的芝士,是非常好的餐前小食,𩠌啤酒一流表面烧烤汁唔够,烧到干争争!里面啲肉虽然唔嚡,但冇肉味;配薯蓉同少少蔬菜,冇增添胃口,结果都系食唔晒。真系好普通嘅汉堡饱,话系靓啲牛肉,有少少肉味,唔嚡,烟肉唔干,食落都系一般啫!朋友想食洋葱圈,但冇单点,结果叫个Four-way Sampler,自选四样:鸡翼,焗薯皮,炸洋葱圈,炸虾。朋友好失望,洋葱圈用厚厚的粉包住薄薄的洋葱;反而炸虾肉质有弹性;其他两款都系普普通通。甜品梗系食Chocolate Talkcake啦!蛋糕size冇变,感觉冇以前咁甜,一样咁香朱古力味。大大杯四个人食好满足埋单时侍应递上两张单,一张系会员半价价钱,另一张系今次Openrice折扣优惠价钱,在单底部手写两张单嘅差额,等我哋再考虑吓入唔入会😂。呢间餐厅连最后一个机会都唔放过,好彩半路冇Sell我哋啫!

烧烤汁鸡肉焗玉米片

经典烧排骨全份

烟肉芝士汉堡

拼盆对对碰

浓情朱古力

呢间餐厅连最后一个机会都唔放过,好彩半路冇Sell我哋啫!
烧烤汁鸡肉焗玉米片
拼盆对对碰